Tevreden klanten

"Het geheim van de smid voor een snelle verkoop van uw woning vindt u bij Grinten verkoopstyling!

In Almere staan veel woningen te koop. Om toch op te vallen zal je met niet traditionele verkoopmogelijkheden moeten komen.

Mijn woning aan de Pembastraat in Almere-Buiten stond voor meer dan 24 maanden te koop.

Dankzij inschakeling van Sabine van Grinten verkoopstyling is het gelukt door de herinrichting/restyling van de woning, in een straat waar 9 huizen te koop staan en in een steeds maar moeilijk wordende woningmarkt, binnen 6 maanden te verkopen.

De investering is zeer de moeite waard. Ik kan u van harte aanbevelen gericht op ontdekkingsreis te gaan en Sabine te vinden."

Humprey H., Almere

"Ik woon in het buitenland en toen mijn moeder was overleden hebben we het ouderlijk huis leeggehaald. Het huis zag er niet aantrekkelijk uit;  uitgeleefd en triest. Toen is Sabine aan de slag gegaan. Ik kon terug naar mijn eigen leven in het buitenland en Sabine heeft het huis laten schilderen, traplift eruit, verhoogde toilet eruit, gehuurde meubels erin en heeft het huis klaar gemaakt voor een jong gezin. Ik kon de foto's niet geloven. Volledige transformatie. Zij heeft samen met de makelaar ervoor gezorgd dat het huis bij de eerste bezichtiging al was verkocht. Het proces waar ik zo tegenop zag, was nu zo prettig geworden. De uiteindelijke kosten aan Grinten verkoopstyling waren veel minder dan de makelaarkosten. Dat viel erg mee. Ik kan de service van Grinten verkoopstyling aanraden, het heeft erg veel stress bij mij weggenomen. Dank!"
Mirjam, Parijs


“Nogmaals bedankt voor de restyling van mijn huis, het was erg mooi geworden.
Zoals beloofd zou ik nog een reactie geven over hoe het is gegaan op de open dag.
Er zijn heel wat bezoekers geweest, en de reacties waren positief. De oooh..'s en aaaah..'s waren niet van de lucht!
Het was grappig om te constateren dat de mensen het huis prachtig afgewerkt vonden, terwijl voorheen er vaker werd gezegd dat er veel onderhoud nodig was. Nu maar hopen dat er een mogelijke koper bij zit”.

Daniella, Eindhoven


“Al enige tijd stond ik ingeschreven voor een seniorenappartement. De thuiszorgmedewerkster wees mij erop, vooral toch bijtijds te beginnen de spullen en het meubilair uit te zoeken wat bij verhuizing naar een kleinere woning mee kan. Zij adviseerde mij woningstyliste Sabine van der Grinten in te schakelen. Door samen je spullen door je handen laat gaan, kun je een weloverwogen beslissing nemen.

Dat naar de kinderen, dat naar de kringloopwinkel en dat naar het stort. Soms doet het zeer iets weg te doen, maar is het eenmaal weg dan mis je het niet, er kwam zoveel lucht en ruimte in mijn huis.

Toch nog plotseling werd een kleine seniorenwoning toegewezen, maar het was prettig dat al het uitzoekwerk al gedaan was!

Nu nog verkoopklaar maken. Geweldig wat zij deed een klein voorbeeld: de oorspronkelijke rommel- annex logeerkamer, voorzag zij van een prachtig sprei tot de op de grond, waardoor je de verhuisdozen onder het bed niet kon zien, een antiek kastje op de plaats waar ooit de gevelkachel zat, antieke spiegel erboven en het kamertje was helemaal af. Zo ging het hele huis onder handen. Resultaat: binnen 5 weken verkocht en voor een goede prijs! Sabine bedankt!”

Thea, Loosdrecht

 

"Sabine has helped me turning my junk-room into a proper bedroom!  

In two sessions she gave me energy to de-clutter this unused room and to create space. 

I was surprised a bed actually fitted into the room, with a bedside lamp, scatter-pillows and new curtains... the result was amazing.

My three-bedroom house suddenly became a four-bedroom house!" 

Jill Simpson, Newcastle upon Tyne