Wie ben ik

Na mijn studie Business Administration in Londen heb ik nog twaalf jaar in Engeland gewoond. In die tijd heb ik vele huizen gekocht, opgeknapt en verkocht. Dit was een succesvolle business. Ik vond het elke keer weer een fascinerend proces en ik kreeg er veel voldoening van. Sinds 2003 woon ik weer in Nederland en deel ik mijn ervaringen graag met anderen. 

De huizenmarkt is nu weer stuk beter. Huizen staan gemiddeld minder langer te koop dan een paar jaar geleden. Maar ik geloof dat door het aantrekkelijk maken van de woning de onderhandelingspositie van de verkoper verbeterd wordt.

Ik heb een opleiding gevolgd bij House of KIKI en naast de praktische ervaring ook de theoretische kennis en netwerk om een huis verkoopklaar te maken. Een kleine investering in dit proces is veel effectiever dan een verlaging van de verkoopprijs.

Mijn streven als verkoopstylist is om met zo weinig mogelijk middelen een zo groot mogelijk effect te bereiken. Ik geloof meer in actie dan in woorden.

De foto’s die gemaakt worden voor Funda zijn cruciaal. Potentiële kopers krijgen surfend op internet een eerst indruk van een woning. Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk!